Make your own free website on Tripod.com
POsušje - StudentsKi Omladinski Klub

Postanite član POSKOK-a!

Fanzin Poskoka
Povijest kluba
(Ne)dogadjanja
Statut kluba
Skontaktiranje i Linkovi!!!
Kultura
GLAZBA
Literarno podrucje
Ta davna Amerika - putopis fra Roberta Jolića
Internet galerija: Anamarija Kovač
CHAT(Brbljaonica)
Foto  albumi! 1 2,i /za maggie/3new 
Politika - odabrani tekstovi
Radio Posušje
NK-Posušje
HAMK-Posušje
fra.GrgoMartić

 

 

webmaster@kontakt

 

 

 

 

 

NORIJADA U ZAGREBU 

ANĐA MARIĆ ZAMALO NASTRADALA SPAŠAVAJUĆI KOKOŠ OD MATURANATA

Prijatelji životinja upozorili su na krvavi pir koji se dogodio na koncertu na Jarunu.Grupa maturanata cijeli je dan špricala kokoš lakom za aute, opijala, čerupala i davila u jezeru, nakon čega je uginula a Anđinu stanu.

Pjevačica Anđa Marić zamalo je nastradala u pokušaju da iz ruku podivljaliih i pijanih maturanata spasi izmrcvarenu kokoš, koju je zasad nepoznata grupica u narančastim majicama cijeli dan norijade špricala lakom za auto, opijala pivom, čerupala i davila u jezeru,
Naime, tijekom koncerta u šatoru na Jarunu prošlog petka jedan od maturanata ponudio je umiruću kokoš Anđi, koja je u tom trenutku pjevala na bini.
"Uzela sam kokoš i vidjela da je još živa. Tada je taj isti dečko zatražio da 
vratim životinju, ali nisam htjela . Unajmila sam jednog redara Srećka, jako dobrog čovjeka od nekih dvijesto kila, koji me štitio od maturanata. Kad sam s izmrcvarenom kokoškom krenula prema autu, za mnom je krenula podivljala skupina od devet dečkiju, i vičući da je to 
njihova kokoš i vrijeđajuci me."

Hrabar čin
"Ali, nekako sam uspjela pobjeći. Oduvjek volim i štitim životinje i htjela bih da se takve stvari ne ponavljaju.Pogodilo me i to što sam odmah htjela o svemu obavijestiti neku udrugu za zaštitu životinja, ali su mi i izvođači i organizatori rekli da pustim to i zaboravim sve" 
-tvrdi Anđa Marić, dodajući kako joj je žao što nije pitala iz koje su škole ti vandali. Međutim, unatoč tom izuzetno hrabrom i plemenitom činu kokoš je u stanu naše estradne zvijezde ubrzo uginula u mukama.


Kupili kokoš za 70 kn
Anđa je o tome obaviijestila udrugu "Prijatelji životinja", čiji je član već više od mjesec dana, a oni su priču iznjeli u javnost.
Koliko smo uspjeli saznati životinja je kupljena za 70 kuna, upravo za to "slavlje". Ne znamo iz koje su `škole ti divljaci, ali očito se sami djelatnici te škole, razrednik tog razreda i svi koji su imali bilo kakve veze u odgoju te djece, mogu upitati što su radili posljednje četiri godine. Njihovim roditeljima možemo izraziti samo žaljenje - poručili su "Prijatelji Žvotinja". Doznajemo da je šator u kojem se održavao krvavi pir, osiguravalo 15 redara koje je unajmio Gradski ured za kulturu.

 

jutarnji list