Home

Postanite clan POSKOK-a!
Fanzin Poskoka
Povijest kluba
(Ne)dogadjanja
Statut kluba
Skontaktiranje i Linkovi!!!
Kultura
GLAZBA
Literarno podrucje
Ta davna Amerika - putopis fra Roberta Jolica
Internet galerija: Anamarija Kovacs
CHAT(Brbljaonica)
Foto album!
Politika - odabrani tekstovi
POsusje - StudentsKi Omladinski Klub
Povijest kluba

mastiff_blinking_md_wht.gif

loversrock.jpg

Prema najnovijim istrazivanjima jednog Njemackog i jednog Rastafarijanskog strucnjaka,otkriveno je da je kulturni otpor u ovim dijelovima Europe zabiljezen jako davno.Tocnije dok je bura puvala a nigdi nikoga nije bilo.Tako smo dobili i specijalnu fotografiju "TOP SECRET", boraca i najprvijih clanova i zagovornika ideje:"Nu,pa mogli bi mi stogod sami napravit'".Nazalost,oni se sada nalaze u ovim,k'o Grcka starim Stechcima i cuvaju tajnu jedinstvene ideje:"Nu,pa mogli bi i mi stogod sami napravit'"Ostaje nam samo sjecanje i smijesak na licima i nada da ce se jednog dana ponovo pojaviti ovdje,sada,odma.

POSKOK nastaje u proljece 2000. godine kao reakcija na ogroman kulturni i moralni pad posuskog drustva u cjelini te je njegovo osnivanje ponukano jedino cinjenicom da se Posusje nalazi u jednoj vrsti duhovne i kulturne izolacije.
Do sada smo organizirali par tuluma , dvije tribine i jednu peticiju koja je samo djelimicno uspjela. Takodjer je pokrenuta akcija pisanja grafita te revoltiranje mladih zbog stanja u kojem se nalazimo.
Daljnje djelovanje usmjerit cemo ka nabavci oruzja , izradi rucnih bombi i atentatima. Nema tog lopova koji ce pobjeci ujedu POSKOKA.

Prema uzoru na "Klub Boraca" vec su osnovane diverzantske studentske gupe u Zagrebu i Mostaru koje ce odradjivati najtezi dio posla.

rojsiekipa.jpg

Osnivacka skupstina i izglasavanje statuta- prvi svecani trenuci nastanka Poskok kluba.


Obratite paznju na Roys-ovu ruku,i na Djapichevu fotogenicnost